Infopaketti näytteilleasettajille

Alla on kerrottu käytännön asioita ennen tapahtumaa ja tapahtumapäivänä.

Myyntipaikkoja voit tulla valmistelemaan joko perjantai-iltana tai aikaisin lauantaiaamuna.

Paikka: Haaga-Helia Porvoo Campus, Taidetehtaankatu 1, Porvoo

Perjantai 15.11.2019

Ovet ovat avoinna myyntipaikan valmistelua varten perjantaina klo 16.00 – 18.00. Lastata voi sekä etu- että takaoven kautta ja järjestelytiimin jäsenet ovat apunasi. Kerrothan meille, koska tulet tuomaan tavaroitasi, niin pystymme varaamaan tarvittavan määrän käsipareja avuksesi ja varmistamme, että ovet ovat auki.

Voit laittaa sähköpostia osoitteeseen: porvoodesigncamp@gmail.com tai soittaa Ossi Raitahilalle, 040 565 6440

Lauantai 16.11.2019

Paikalle voi saapua klo 8.15 jälkeen. Tapahtuma alkaa klo 10.00, joten suosittelemme saapumaan paikalle hyvissä ajoin. Järjestelytiimin jäsenet ovat apunasi. Lastata voi sekä etu- että takaoven kautta. Autot voi lastaamisen jälkeen jättää Porvoo Campuksen parkkipaikalle. Kaikki Campuksen takapihalla olevat parkkipaikat ovat käytettävissä, sillä pysäköinninvalvonnan kanssa on tehty sopimus, että tapahtumaviikonloppuna parkkipaikalle voi parkkeerata vapaasti. Alla olevassa kuvassa on merkitty ovet ja parkkialue sinisillä nuolilla.

Asiakkaille ovet ovat avoinna lauantaina klo 10–16.

Tapahtuma päättyy klo 16.00. Myyntipaikan purkamiseen on aikaa klo 18 asti. Tavaroiden pakkaamiseen, kantamiseen ja lastaamiseen saat apuja tiimiltämme.  

Yksi myyntialue on noin 220 cm x 150 cm kokoinen (pöytä mukaan laskettuna).  

Pöydän koko on 70 x 120 cm. Pöytä on tukeva, luonnonpuun värinen puupöytä. Voitte tuoda mukananne ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittamanne tarvikkeet (rekin, telineet). Pöydän/myyntitilan voitte koristella haluamallanne tavalla.  

Voitte tuoda mukananne maksupäätteen (kampuksella on wifi). Mikäli myytte tuotteitanne käteistä vastaan, pyydämme ottamaan mukaanne oman käteisvaihtokassan.